تردد بیش از ۱۱میلیون خودرو از جاده‌های قزوین

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قزوین از تردد ۱۱میلیون و ۶۳۶ هزار دستگاه خودرو از ابتدای آغاز طرح نوروزی (۲۵ اسفندماه گذشته) تا پایان سومین روز از سال جدید ۱۴۰۴ از سطح جاده‌های ارتباطی این استان خبر داد.

به‌گزارش میراث آریا، علیرضا معیری‌پور روز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی حجم سفرهای نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: سال گذشته و تا پایان سومین روز از فروردین ماه، تردد ۹ میلیون و ۳۷۲ هزار دستگاه خودرو از جاده‌های استان قزوین توسط دستگاه‌های تردد شمار به‌ثبت رسیده بود.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قزوین روز گذشته تعداد تردد خودروها از جاده‌های استان یک میلیون و ۱۸۶ دستگاه خودرو بود که این میزان نسبت به‌مدت مشابه سال گذشته با ۶ درصد کاهش تردد روبرو بود.

معیری‌پور یادآور شد: با توجه به تعطیلات عید سعید فطر در هفته دوم نوروز، پیش‌بینی می‌شود حجم سفر در موج دوم سفرهای نوروزی به طور چشمگیر افزایش پیدا کند و به‌همین منظور تمهیدات لازم برای کنترل و ایمن‌سازی جاده‌های استان از سوی ماموران راهداری و پلیس اندیشیده شده‌است.

او با اشاره به آمار جابه‌جایی مسافران از طریق پایانه‌های مسافربری استان، تاکید کرد: از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا پایان سومین روز از فروردین ماه سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۹هزار و ۵۳۰ مسافر به اقصی‌ نقاط کشور توسط ناوگان عمومی از جمله اتوبوس، مینی‌بوس و سواری جابه‌جا شدند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۰هزار و ۱۹ نفر بود، با افزایش ۴۸ درصدی روبه‌رو شده‌ است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010400812
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha